Sylvia Peters Rit

Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur: gratis

Consult: € 70,00 per uur

Wellness behandeling Raymedy: € 70,00

Adviezen buiten een consult via mail, whatsapp of telefoon die in totaal langer in beslag nemen dan een kwartier worden in rekening gebracht.

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden. Niet nagekomen of niet tijdig afgemelde afspraken worden in rekening gebracht.

Vergoedingen

Ik ben lid van beroepsvereniging CAT als level 5 therapeut. Ik ben in het bezit van AGB-codes.

Vergoedingen vallen bij de meeste zorgverzekeraars onder alternatieve geneeswijzen. Of ook jij de behandelingen vergoed krijgt is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het door jou gekozen pakket. Check dus altijd zelf je polis en kijk verder dan de omschrijving 'alternatieve geneeswijzen'. Niet alle methodes worden namelijk vergoed.

Ik word vergoed onder prestatiecode 24513 Lichaamsgerichte psychotherapie.
Dit is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.

Men kan ook vragen naar mijn AGB-codes. Dit zijn ze:

AGB code onderneming: 90061268
AGB code zorgverlener: 90101756

Daarnaast ben ik geregistreerd bij RBCZ onder nummer BCZ® 190154R

Wanneer 'alternatieve' geneeswijzen belangrijk voor je zijn, check dan elk jaar aan het einde van het jaar of je zorgverzekeringspolis nog aansluit bij je wensen. Zorgverzekeraars sleutelen namelijk elk jaar aan hun pakket.

Wellness behandelingen en aanbevolen natuurlijke middelen worden niet vergoed door de zorgverzekeringen.

Bedankt voor je aanmelding!